IT/Web og Support i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
802 Siste 3 mnd
65 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

FDVU - Med delkontrakter

Registrert Dato: Torsdag 07. November 2019

I forbindelse med kommunesammenslåing mellom Odda, Ullensvang og Jondal kommune, ble det den 4. september 2019, utlyst konkurranse via Doffin vedrørende kjøp av nytt FDVU-system til nye Ullensvang kommune, i medhold av anskaffelsesloven (LOA) og anskaffelsesforskriften (FOA) del II. Flere aktuelle leverandører meldte sin interesse for konkurransen via Doffin, men det ble ikke mottatt noen tilbud innen tilbudsfristen den 7. oktober 2019 kl. 09.00.
Som en følge av at det ikke ble mottatt noen tilbud i konkurransen, ble det besluttet å invitere aktuelle leverandører til en kort produktpresentasjon. Formålet med dette var å få mer innsikt i aktuelle løsninger og bruke det som grunnlag for å vurdere videre prosess for eventuell ny og tilpasset utlysning. Leverandørene som ble invitert var alle leverandører som hadde registrert og vurdert utlyst konkurranse.
Ullensvang kommune har på bakgrunn av presentasjonene gjort den vurdering at til tross for ingen mottatte tilbud, så er det fortsatt ønskelig å legge opprinnelig kravspesifikasjon til grunn for en anskaffelse. Det som er avgjørende for Ullensvang kommune er at løsningen er en skyløsning, har størst mulig bredde i funksjonalitet og anvendelse, samt at løsningen vil bli videreutviklet til å kunne håndtere funksjonalitet og muligheter som er etterspurt men ikke dekket foreløpig. Ullensvang kommune har som en konsekvens av å være fullstendig Google-basert uten bruk av PC’er (kun chromebook) og ingen intern IT-drift, valgt å opprettholde absolutt krav om fullstendig skybasert løsning. En leverandør oppfyller kravet til skyløsning, men vurderes til å ikke oppfylle kravet til bredde i funksjonalitet og har også en produktstrategi som vurderes som begrensende i forhold til Ullensvang sine krav og ambisjoner.
Basert på vurderingene som er gjort etter presentasjonene som ble avholdt, har Ullensvang kommune vurdert at det er kun Facilit Management som vil kunne oppfylle kravene.


Referansenummer:  19/897-

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift