Snekker, Termografering, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1781 Siste år
419 Siste 3 mnd
115 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Feilmontering av balkongdør eller feil med huset?

Registrert Dato: Fredag 12. Oktober 2012

Ifjor fikk vi satt et splitter nytt balkongdør i soverommet på i slutten av september av et norsk firma i Oslo. Da frosten kom i oktober 2011 fikk vi masse problemer med ekstrem mye dugg på vinduene og på metallisten til balkongdøra. Før hadde vi et gammel balkongdør med treplate ved terskelen. Vi hadde ikke vannpytter slik en opplever med det nye døra. Ifjor måtte jeg ha liggende alltid en klut for å få tørket opp vannpytten som lå metallisten på morgenen. Som det ene bildet viser så er trelisten rundt metallplaten blitt svertet pga for mye fuktighet på den fra ifjor. Nå er jeg redd for at den blir ødelagt i år når vinteren kommer.

Jeg håper noen som er ekspert på innsetting av dører, isolasjon og ventilasjon kan få sett på dette. Noen som kan termografi for å finne trekk, sprekk rundt dørene så vil jeg sette pris på dette.

Det jeg trenger hjelp til er å få skrevet et dokument som viser hva som er problem med det nye døra som gir masse dugg enn tidligere slik at jag kan eventuell vurdere å kjøre erstatningsak mot denne firma.

Hvis dere kommer frem til et annen konklusjon så vil jeg respektere dette og ikke føre sak mot denne firma.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker, Termografering, Ventilasjon

Balkongdør, Dører, Innsetting, Isolasjon, Pris, Ventilasjon

Oslo, Oslo

Avsluttet: Lørdag 10. November 2012