Webutvikling i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

255 Siste år
88 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Felles administrasjonssystem for forvaltning av medisinsk teknisk utstyr

Registrert Dato: Onsdag 20. Februar 2013

Kjøp av utstyrsdatabase for forvaltning drift og vedlikehold av medisinsk teknisk utstyr.
Medisinsk teknisk avdeling i Vestre Viken HF består av medisinsk tekniske enheter ved Bærum sykehus, Ringerike sykehus, Drammen sykehus og Kongsberg sykehus, samt Behandlingshjelpemiddel enheten. Antall utstyrsenheter samlet i Vestre Viken er pr i dag ca 8.600 enheter med en akkumulert anskaffelseskost på kr 790 000 000. Behandlingshjelpemiddel enheten har pr i dag over 14.000 enheter og ca 12.000 registrerte brukere. Dagens utstyrsforvaltning og vedlikeholdsoppfølging gjøres ved hjelp av programvaren Merida. Det finnes én database for hver av lokasjonene, samt at Behandlingshjelpemiddel enheten har sin egen.
Dagens løsning med selvstendige databaser for hver enhet gir ingen god samordning av data og vedlikeholdsinformasjon i VVHF. Intensjonen ved anskaffelse av ny databaseløsning er å migrere data fra de 4 medisinsk tekniske enhetene inn i en felles database. Det vurderes å ha en separat database for Behandlingshjelpemiddel enheten da dette anses som den mest praktiske løsningen.
Intensjonen med den nye løsningen er å samordne vedlikeholdsplaner og forvalte oppgavefordeling ut fra en samlet kompetansehåndtering på tvers av sykehusene. Videre er det ønske om integrering mot sykehusets nettverk med de mulighetene dette gir for informasjonsdeling til brukeravdelingene og innmelding av oppgave- og feilmelding via web/klientprogramvare.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Anskaffelse, Databaser, Drift, Vedlikehold

Hønefoss, Buskerud

Avsluttet: Mandag 08. April 2013