Webutvikling i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

166 Siste ĂĄr
31 Siste 3 mnd
10 Aktive nĂĄ

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Felles, elektronisk(e) Medikasjons- og kurveløsning(er), og løsning for Cytostatikahåndtering

Registrert Dato: Onsdag 23. Januar 2013

Helse Nord skal i denne anskaffelsen inngå én eller to konsernavtaler som omfatter ferdig implementert(e) elektronisk(e) løsninger innenfor følgende to konkurranseområder:
1)Felles elektronisk(e) Medikasjons- og kurveløsning(er) for Helse Nord (EK)
2)Felles løsning for Cytostatikahåndtering for Helse Nord (CYT)
Konkurranseområde 1: Helse Nord skal anskaffe og vedlikeholde én eller flere ferdig implementert(e) elektronisk(e) medikasjons- og kurveløsning(er) (EK) for akuttmottak, intensiv, operasjon, anestesi, sengepost, dagbehandling og poliklinikk for alle foretakene i helseregionen. Målet er å kvalitetssikre behandlingen og legemiddelhåndteringen, slik at dataene følger pasienten i et helhetlig pasientforløp. Helse Nords formål med å anskaffe en felles EK-løsning(er), er å bedre pasientsikkerheten, sikre helsearbeidere medisinskfaglig beslutningsstøtte, gi en oversikt over relevant pasient/behandlingsdokumentasjon og sikre høy kvalitet på data relatert til virksomhetsdokumentasjon, undervisning, forskning, utvikling, kvalitetssikring og rapportering. EK skal optimalisere pasientforløpene og behandlingskvaliteten, der målet er å kvalitetssikre behandlingen og legemiddelhåndteringen, slik at dataene følger pasienten i et helhetlig pasientforløp.
Konkurranseområde 2: Helse Nord skal anskaffe felles regional løsning for cytostatikahåndtering i Helse Nord, med elektronisk bestilling av kjemoterapi fra avdeling til sykehusapotek. Systemet skal bidra til kvalitetssikring og standardisering av tilsetninger og produksjon av kjemoterapi som gjøres i og utenfor sykehusapoteket.
Se kunngjøringen punkt II.2.1)
Se kunngjøringens punkt II.2.1
EK: 120000000 til 160000000 NOK
CYT: 5000000 til 10000000 NOK

•AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Elektronisk

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Torsdag 21. Februar 2013