Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Fellesstatlig HR-løsning og fellesstatlig løsning for lokale lønnsforhandlinger - Med delkontrakter

Finansdepartementet har gitt dfØ tilslutning til å starte en utredning og leveranse av fellesstatlige hr-løsninger. Vi skal tilby tjenester som gir stordriftsfordeler og som er nyttige for flest mulig av våre kunder og brukere. dfØ har utført en utredning i løpet av vår/sommer 2019 som viser at det er et stort behov for å heve kvaliteten og redusere risiko på flere områder. Ved å innføre fellesløsninger innen strategisk hr vil man kunne fjerne en stor andel manuelt arbeid knyttet til flere prosesser.
dfØs målbilde er å tilby våre kunder en bred portefølje av digital prosess-støtte innenfor lønn og hr, hvor livsløpet til en ansatt støttes fra start til slutt. løsningene skal være brukervennlige, intuitive og effektive.
Innenfor hr vil vi første omgang tilby funksjonalitet innen rekruttering og organisasjons- og personaladministrasjon mot våre kunder. Vi ønsker å levere første versjoner av slike løsninger i 2020. Videre har vi som intensjon å også tilby
Versjon 1. 3 januar 2017
funksjonalitet innen onboarding, kompetanseutvikling, medarbeideroppfølging, læring og kurs og hr-analyse. Dette er planlagt for 2021-22. Difi sin virksomhetsplattform (som overdras til dfØ fra 1. 1. 2020) vil bli en integrert del.
i tillegg ønsker dfØ å tilby digital prosess-støtte for gjennomføring av lokale lønnsforhandlinger, som er inkludert i denne konkurransen som en egen delkontrakt. Inndelingen er gjort som følge av innspill i veiledende kunngjøring og påfølgende kartlegging av markedet.
Anbud id:
616062
  • Sted:
    Oslo, Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 31. Oktober 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud