Flislegger, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1435 Siste år
504 Siste 3 mnd
146 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ferdiggjøring av bad

Registrert Dato: Mandag 20. August 2012

Har ett bad i andre etasje som bare er halveis ferdig, og vil gjerne gjøre dette brukbart. Badet ble påbegynt når huset ble bygget (ca 5 år siden kanskje) men aldri gjort ferdig, og sånn sto det når vi overtok.

Så vidt synlig jeg kan se at er gjort så er det lagt ned varmekabler og sluk i gulvet, trekt opp strøm til vifte (litt usikker på den) og strøm til lys over vask. Det er lagt opp og koblet vannskap, og gjort klart til do som skal henge på veggen. Er og lagt opp vannuttak til vask, og vannuttak til badekar.

Gulvet er støpt, ser ikke ut som at det er noe oppå etter støper, veggene er platet, med mest sannsynlig gips. Hva som er gjort og ikke gjort med taket er jeg usikker på. Det er i hvertfall lukket igjen. Med ett ferdig montert takvindu.

Badet er ca. 7 m^2gulvflate, med skråtak. På veggen med full høyde, er døren, vasken og toalettet plassert (vannskap plassert under vask), på motstående, er uttak til badekar montert, under en takhøyde på ca. 120cm

Jeg er fortiden i nordsjøen, så er utenfor rekkevidde på telefon, så vennligst ta kontakt på mail, ved spørsmål, eller tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Flislegger, Rørlegger, Snekker

Badekar, Skråtak, Sluk, Støper, Strøm, Vannuttak, Varmekabler

Os, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 18. September 2012