Anleggsgartner i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

143 Siste år
52 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ferdigstilling av nyanlegg til bolighus

Registrert Dato: Tirsdag 12. April 2011

På den nedre delen av eiendommen er det plantet Thuja Occ. Brabant som hekkplanter, og i enden av den mot postkassestativet står en støtte som må tas opp og fundamentere på nytt og så sette opp igjen i vater, ettersom grunnforholdene har endret seg. Ved siden av denne går en halvmåne-formet voll som skal beplantes med forskjellige utvalgte rosebusker som står lagret på eiendommen. Og så skal vollen og omr rundt rosene og plantene som plantes der dekkes med duk og et lag med bark for å forebygge ugressvekst. På innsiden av denne vollen er tenkt en steinlagt sirkelformet uteplass. Det meste av grunnarb er gjort. Men det trengs planering og noe fjerning av masse(jord). Det er planlagt at den sirkelformete uteplassen skal bygges opp med samme steintype som er brukt til støttemuren med 1-2 lag med stein(ca 25-50 cm i høyde).
Jorda som er på den nedre delen av hagen må planeres og klargjøres for såing av ny plen. Det må settes opp ny støttemur mellom plenen og den øvre grusgangen, som nå skal steinlegges over hele det overdekte arealet som er under husets terrasse. omr som skal steinlegges(inkl den delen som allerede er steinlagt; men som må tas opp, legge ned nytt fundament pga teleforholdene og så legges på nytt) er på 20 m2(grusgang under terrasse) + ca 44-46 m2(med det som må tas opp, refundamenteres og settes ned på nytt med fall innover mot sluk med drensrør til kommunal sluk-/stikkkum.

På den øvre delen av eiendommen er det påbegynt grunnarbeid for å anlegge ny trapp fra garasje og opp til øvre plan der en tenkt å legge en steinlagt gangsti(ca 1 m bred) fra toppen av trappen via tørkestativ og gjennom en roseportal og opp til platting som ligger på den øvre delen av husets sørside.
Per dags dato står det en helle-/steinmur som er bygd opp fra enden av garasjen på trappens nedre del og ut til innkjørselen. Denne må tas ned og gjennoppbygges enten med samme stein som før, eller av typen som er brukt til støttemur ved rosebuen på den nedre delen av hagen ved postkassestativet.
Muren som står der nå er ca 50-60 cm høy. Den muren som skal bygges opp hvor den gamle sto, er tenkt til å være på plan med hagen ovenfor, der trappen slutter; og for å fungere som en støttemur mot hagen ovenfor.

På forespørsel nr 2, så lurer huseier på hvor mye det vil koste å steinlegge gårdsplassen med fall fra inngangspartiene og garasjene mot vei(Asplia, Stjørdal) og med nedlegging av sluk/drenering langs enden av steinleggingen.
Arealet på gårdsplassen ca 99-100 m2(7,5m x 12,0m + 3m x 3m)
Grunnarbeidet, planerigsarb og grusleggingen av øvrige areal på eiendommen ble sommeren 2010 utført av maskinentr.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Areal, Bark, Fjerning, Fundament, Garasje, Grunnarbeid, Hekkplanter, Planering, Platting, Plen, Rosebusker, Såing, Sluk, Støttemur, Terrasse, Uteplass

Stjørdal, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 11. Mai 2011