Betong, Blikkenslager, Mekaniske verksteder, Murer, Skorsteinsarbeider, Stålarbeider, Taktekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

354 Siste år
85 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ferdigstilling av pipe

Registrert Dato: Torsdag 29. April 2010

Legger ut anbud for ferdigstilling av pipe. Pipen er Schindel ett-løps pipe, med dimensjoner på ca 45x45cm. Pipeelementene er ferdig murt helt opp og står ca 3 meter over tak. De arbeidene som jeg trenger pris på er:

Pusse/beslå: Pipen skal pusses eller beslås fra bunn til topp av pipe, det mest hensiktsmessige og det som gir lavest total pris er det som vil bli valgt.
Feieluke: I og med pipens høyde ønsker feier at det skal settes inn feieluke i pipen over tak, ca 80 cm over taket. Denne må settes inn. Selve feieluken har jeg allerede innkjøpt, så denne skal ikke inkluderes i prisen.
Topp: Pipen må ferdigstilles på topp, det er ikke påsatt pipetopp eller pipehatt, disse delene har jeg liggenes i garasjen, så det er kun montering som skal prises i tilbudet.
Tetting/nullstilling av tak: I forbindelse med oppsetting av pipe, gikk vi gjennom i tak, dette har ikke blitt nullstilt. I leveransen av pipen fulgte det med ett bunnbeslag, men dette ble ikke montert tilfredstillende, dette må derfor prises inn. Taksten er heller ikke tilpasset mot pipen eller bunnbeslaget, og dette må også derfor prises inn.
Hvis det skulle være ønskelig med en nærmere beskrivelse per telefon, evt en befaring. Ring meg på tlf.

Mvh Kenneth

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere