Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1643 Siste år
1328 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fergefri E39 - analyser med persontransportmodell

Registrert Dato: Fredag 01. Juni 2012

Statens vegvesen Vegdirektoratet, heretter benevnt som oppdragsgiver ønsker med dette tilbud på å gjennomføre analyser med det nasjonale- og regionale personmodellsystemet. Det er etablert en delområdemodell ?Dom Fergefri E39? som skal benyttes.
Statens vegvesen har fått i oppdrag av Samferdselsdepartementet å utrede hva potensial som ligger i en fergefri E39 for næringsliv, med tilhørende bo- og arbeidsmarkedsregioner. Prosjektet gjelder E39 langs kysten fra Kristiansand til Trondheim.
Oppdragsgiver ønsker med denne anskaffelsen å få gjennomføre analyser av utvalgte utbyggingspakker. Analysene innbefatter bruk av DOM fergefri E39, Trafikantnyttemodul, kollektivmodul og EFFEKT. ?DOM Fergefri E39? er en modell som er basert på det regionale personmodellsystemet som er utviklet gjennom NTP-Transportanalyser.
Oppdraget vil være å verifisere eksisterende modell, foreslå tiltak for å bedre overensstemmelsen mellom telledata og registreringer. Analysere et utvalg av utbyggingspakker, basert på innspill fra prosjektgruppen basert på innspill fra prosjektgruppen. Analysene består av transportmodellbergeninger, samfunnsøkonomiske beregninger og et kort notat som beskriver forutsetninger og resultater.
Arbeidet skal starte opp så snart som mulig og senest 1. august 2012 og skal være ferdig innen 01.03.2013.
Se ellers konkurransegrunnlaget
Se konkurransegrunnlaget

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Prosjektleder

Oslo, Oslo