Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Ferjetjenester Øksfjord-Hasvik mv. for 2014 og 2015

Finnmark fylkeskommune akter å inngå kontrakt med Fjord1 as om å operere fergesambandet Øksfjord? Hasvik og deler av fergesambandet Øksfjord? Tverrfjord i perioden 1. Januar 2014 til og med 31. Desember 2015.
Tilskuddsmodellen i avtalen som er besluttet inngått, vil følge dagens tilskuddsmodell. For 2012 vil fylkeskommunens tilskudd til Fjord1 as for leveranser etter avtalen være nok 25 030 000. i tillegg dekker fylkeskommunen eventuelle statlige pålegg. Tilskuddsbeløpet indeksreguleres årlig. først indeksreguleres tilskuddsbeløpet på bakgrunn av prognosert konsumprisindeks, deretter korrigeres den for faktisk konsumprisindeks.
Strekningen Hasvik? Øksfjord/Øksfjord - Hasvik vil bli trafikkert i henhold til dagens ruteplan:
________________________Dx37 3 Dx6* Dx6 6
Fra Hasvik Ferjekai (info fjernet) (info fjernet) 1600
Til Øksfjord Ferjekai (info fjernet) (info fjernet) 1725
________________________Dx37 3 Dx6 Dx36 3 6
Fra Øksfjord Ferjekai (info fjernet) (info fjernet) (info fjernet)
Til Hasvik Ferjekai (info fjernet) (info fjernet) (info fjernet)
Den delen av fergesambandet Hasvik? Øksfjord? Tverrfjord som Fjord1 as opererer, vil bli trafikkert i henhold til dagens ruteplan som følger vedlagt som vedlegg 1.
Fergesambandene skal opereres ved bruk av en ferge som oppfyller kravene til farvannsklasse 4. Trafikkering av strekningen forutsetter videre at det benyttes et relativt nytt fartøy. Fra og med 1. Januar 2016 skal disse sambandene inngå i et større, felles samband. Det vil da bli stilt krav om at fergen som benyttes, er maksimalt femten år gammel.
Fylkeskommunens intensjon er å inngå kontrakt uten forutgående konkurranse.
i denne intensjonskunngjøringen begrunner fylkeskommunen hvorfor det anses å foreligge grunnlag for å gjøre unntak fra hovedregelen om at kontrakter skal inngås etter en forutgående kunngjort konkurranse.
Eventuelle innsigelser mot fylkeskommunens beslutning må fremmes skriftlig til fylkeskommunens kontaktperson, senest 14 dager etter dato for denne kunngjøringen.
Anbud id:
222430
  • Sted:
    Loppa, Hasvik
  • Registrert:
    Onsdag 24. Oktober 2012
Er du interessert i dette oppdraget?