Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

951 Siste år
268 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

FH-boliger

Registrert Dato: Tirsdag 31. Januar 2012

?FH-boligene? skal være et tilbud til personer med nedsatt funksjonsevne og behov for heldøgns pleie/omsorg. Beboerne kan ha ulike fysiske handikap i tillegg til psykisk utviklingshemming.
Det skal bygges et nytt bygg med et bruttoareal på 1626 m2. I tillegg kommer miljøstasjon og boder med et bruttoareal på 119 m2. Det inngår utomhusarbeider i tilknytning til nybygget, samt opparbeiding av et parkeringsområde med boder/miljøstasjon nord for selve bygget.
Entrepriseformen er administrerte sideentrepriser med byggentreprenøren som administrerende sideentreprenør.
Anbudskonkurransene omfatter følgende entrepriser (alle i tiltaksklasse 2 ? med unntak av tiltaksklasse 3 for brannalarmanlegg og nødlys i entr. K401, og for sprinkleranlegg i entr. K301):
K201 Bygningsmessige arbeider
K301 Røranlegg
K302 Luftbehandlingsanlegg
K401 Elektriske installasjonsarbeider
Det er utarbeidet egne konkurransegrunnlag for hver entreprise. Disse er klare for utsendelse fra ca. den 01.02.2012, til interesserte entreprenører.
Interesserte entreprenører bes opplyse hvilken av anbudskonkurransene de ønsker å delta i, samt oppgi kontaktinformasjon ved henvendelse (firmanavn, post- og besøksadresse, kontaktperson, tlf., mob, E-postadresse).
Tilbudsbefaring er satt til mandag den 13.02.2012, kl.12.00. Konkurransegrunnlaget blir gjennomgått i forbindelse med befaringen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere