Webutvikling i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

297 Siste år
99 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fiskeridirektoratet - Ny business intelligence løsning

Registrert Dato: Tirsdag 28. Mai 2013

Fiskeridirektoratets intensjon er å anskaffe en standard ferdigutviklet business intelligence løsning; et felles informasjonssystem som kan benyttes både av interne og eksterne brukere og samarbeidende organisasjoner. Løsningen skal raskt kunne etableres og gjøres klar til utvikling av analyser, dashboards og rapporter.
Vi spør etter programvare og ikke ferdigutviklede rapporter, analyser eller dashboards da dette vil bli utviklet etter denne anskaffelsen.
Løsningen skal kunne hente data fra våre Oracle, MS-SQL databaser samt fra regneark og tekstfiler og publisere denne informasjonen. Løsningen må ikke inkludere teknologi for dataintegrasjon og datakvalitet.
Det etterspørres en programvare som skal installeres og driftes hos Fiskeridirektoratet i Bergen.
Det bes om tilbud på software-lisenser og årlig vedlikehold i år 1. Dette må inkludere eventuelt tilstøtende lisenser på serversoftware hvis dette er påkrevd, samt eventuelle kostnader knyttet til installasjon av programvaren og knytning mot Windows AD.
Løsningen må være tilstrekkelig og ikke en minimumsløsning i forhold til forventet antall brukere. Det er ca 450 ansatte i Fiskeridirektoratet. Våre ansatte og våre partnere vil benytte løsningen som en integrert del av våre nettsider, og i tillegg på mobile enheter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Databaser, Installasjon, Nettsider, Vedlikehold

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 26. Juni 2013