Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Steinlegger, Trefelling, Vann & avløp i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2616 Siste år
707 Siste 3 mnd
273 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fjell Lille Dumpa

Registrert Dato: Torsdag 02. Mai 2013

Bystyret i Drammen kommune har vedtatt en langsiktig satsing på stedsutvikling og folkehelse i bydelen Fjell frem mot 2020. Utvikling av området lille dumpa er en del av denne planen. Området ?lille dumpa? ligger i dag relativt brakk uten nevneverdig bruk og fremstår som lite innbydende for rekreasjon og barneaktiviteter.
Anskaffelsen for lille dumpa gjelder rydding og opparbeiding av eksisterende naturtomt til park- / naturområde, samt at tilliggende gangvei skal oppgraderes. Området har bratt terreng og er tett bevokst med skog og kratt. Gjennom området renner en bekk, som delvis er lagt i rør.
Arbeidene omfatter følgende:
Skogen skal ryddes og tynnes, og den lavest beliggende delen av området skal fylles opp ca 4m. Bekken gjennom området skal gjenåpnes og heves. Nytt vannspeil med vannterskler skal etableres. Områdets hovedmålgruppe er barn mellom 2-10 år. Det skal anlegges balanseleker, vannlek, liten bro, gruslagt sti og lehus, for denne målgruppen. I tillegg etableres sittemuligheter på murer i terrenget, samt piknikbord og benker. Gangveien langs nordsiden av området oppgraderes med ny oppbygging og toppdekke, samt rekkverk og nye lysarmaturer og stolper.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere