Alarm & sikkerhet, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

730 Siste år
200 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fjernaksess

Registrert Dato: Onsdag 13. Juni 2012

1.1 ANSKAFFELSENS FORMÅL
Sivilombudsmannen ønsker tilbud på konsulentbistand (prosjektledelse) for å utrede fjernaksessløsninger til Sivilombudsmannens elektroniske fagsystemer.
1.2 BAKGRUNN OG NÆRMERE INFORMASJON OM OPPDRAGET
Sivilombudsmannen undersøker klager på offentlig forvaltning om urett og feil som måtte være gjort mot borgerne. Sivilombudsmannen har om lag 50 ansatte.
I forbindelse med klagesaksbehandlingen behandles en god del personopplysninger, også sensitive personopplysninger, som det er spesielle krav til behandlingen av. Klagesaksbehandlingen foregår i et fullelektronisk saks- og arkivsystem. I tillegg har virksomheten blant annet et økonomisystem og visse andre støttesystemer, samt alminnelig Outlook (e-post og kalender).
Det har foreløpig ikke vært lagt opp til at ansatte har tilgang til noen av disse fag- og støttesystemene utenfor kontoret. Nå ønsker imidlertid Sivilombudsmannen å gi ansatte muligheten til å utføre arbeid utenfor kontoret. I den forbindelse har Sivilombudsmannen behov for bistand i arbeidet med å kartlegge de krav som gjelder for fjernaksessløsningen, og for å finne et system som oppfyller disse kravene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Prosjektleder

Prosjektledelse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 09. Juli 2012