Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Fjernaksess

1. 1 anskaffelsens formÅl
Sivilombudsmannen ønsker tilbud på konsulentbistand (prosjektledelse) for å utrede fjernaksessløsninger til Sivilombudsmannens elektroniske fagsystemer.
1. 2 bakgrunn og nÆrmere informasjon om oppdraget
Sivilombudsmannen undersøker klager på offentlig forvaltning om urett og feil som måtte være gjort mot borgerne. Sivilombudsmannen har om lag 50 ansatte.
i forbindelse med klagesaksbehandlingen behandles en god del personopplysninger, også sensitive personopplysninger, som det er spesielle krav til behandlingen av. Klagesaksbehandlingen foregår i et fullelektronisk saks- og arkivsystem. i tillegg har virksomheten blant annet et økonomisystem og visse andre støttesystemer, samt alminnelig Outlook (e-post og kalender).
Det har foreløpig ikke vært lagt opp til at ansatte har tilgang til noen av disse fag- og støttesystemene utenfor kontoret. nå ønsker imidlertid Sivilombudsmannen å gi ansatte muligheten til å utføre arbeid utenfor kontoret. i den forbindelse har Sivilombudsmannen behov for bistand i arbeidet med å kartlegge de krav som gjelder for fjernaksessløsningen, og for å finne et system som oppfyller disse kravene.
Anbud id:
200998
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 13. Juni 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud