Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Fjerning av eierløse akvakulturanlegg i Vestland fylke 2020

I løpet av de siste årene har det dukket opp tilfeller der anlegg og annet utstyr for blåskjell- og annen akvakulturoppdrett har blitt liggende i sjøen lenge etter at akvakulturvirksomheten er avviklet. i mange tilfeller er også eieren av konsesjonen slått konkurs og det finnes derfor ingen å pålegge opprydding. Slike eierløse anlegg utgjør nå en risiko både for miljø, fiskeri, sjøsikkerhet og arealbeslag.
Opprydding av etterlatt utstyr er vanskeligere å håndtere i blåskjellnæringen enn i andre deler av næringen, da det kan stå store mengder biomasse i de fleste blåskjellanleggene.
Anskaffelsen har til formål å få fjernet eierløse anlegg i Vestland fylke, se vedlagte dokumenter, for å bedre sikkerhet og fremkommelighet til sjøs, samt bedre det marine miljøet.
Det er en målsetting at anleggskomponenter som tas opp i så stor grad som mulig skal gå til gjenbruk, resterende skal leveres til godkjent avfallsmottak.
Anbud id:
656108
  • Sted:
    Volda, Bergen Kinn, Etne, Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Sunnfjord, Bremanger, Stad, Gloppen, Stryn  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 3. Juli 2020

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud