Anleggsgartner, Betongsaging, Steinlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

631 Siste år
256 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fjerning av støpt trapp med armering

Registrert Dato: Fredag 30. April 2010

Vi har en trapp - 1 trinn - som vi ønsker fjernet hele, eller deler av. Trappen er armert. Den hadde opprinnelig to trinn, men da vi la beleggningsstein på plassen rundt for en del år tilbake, måtte vi bygge plassen så pass opp, at vi nå kun har ett trinn. Noe av trappen ligger derfor under bakken. Vi har belegningsstein inntil trappen og tenker at vi kunne tenke oss å legge beleggningsstein på området hvor trappen blir fjernet. Trappen ligger i vinkel/hjørne på huset vårt. På toppen av trappen har vi skiferheller. Disse ønsker vi å bevare om mulig.

Mål:
Følger vi vinkelen på huset måler trappen 3,35 m langs ene siden av veggen. Langs den andre siden måler den 2,6 m. Trappen bygger ut 1,2 m i fra den lengste siden, og 1,4 m i fra den korteste. I vinkelen som går ut mot plassen, der hvor man går opp på den, måler den 1,95 m langs den lengste siden og 1,3 m langs den korteste. Trappen har en synlig høyde på 20 cm. Hvor langt ned den går er vi usikker på.

I tillegg til å få fjernet trappen, ønsker vi også å få lagt beleggningsstein der vi fjernet den - dersom dette er noe firmaet utfører. Hvis ikke, vil vi kun ha pris på det det koster å få trappen fjernet.

Det er ikke alltid så enkelt å forklare, men vi håper at det er noenlunde forståelig. Hvis ikke, er det bare å ta kontakt:-)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Betongsaging, Steinlegger

Belegningsstein, Pris, Skiferheller

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 20. Mai 2010