Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Transport i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4685 Siste år
1329 Siste 3 mnd
403 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fjerning av tankanlegg - Removal of tank farm

Registrert Dato: Fredag 12. April 2013

Anskaffelsen gjelder fjerning av tankanlegg på eiendommen Skarsholmvegen 10 (gnr. 10. bnr. 58 m.fl.). på Askøy. Oppdragsgiver ervervet eiendommen fra A/S Norske Shell i 2012. På eiendommen er det et tankanlegg som består av tanker med rørgater. Videre er det på eiendommen et kontor, et lager og et kaianlegg. Virksomheten ble avviklet i 2011. Oppdragsgiver skal som ny eier benytte eiendommen til annet formål, og i den anledning skal deler av tankanlegget fjernes.
Arbeidene med fjerning av anlegget skal gjennomføres som totalentreprise, og tilbyderne skal fjerne alle de installasjoner som er beskrevet i dette konkurransegrunnlag. Installasjonene som skal fjernes må fjernes på en trygg måte, og borttransporteres. Det er opp til tilbyderne å beslutte hvordan fjerningen skal skje og hva installasjonene skal benyttes til etter fjerning. Det er antatt at deler av de fjernede installasjonene vil bli kassert, mens andre deler vil ha en gjenbruksverdi. Leverandøren som foretar fjerning overtar eiendomsretten til de installasjoner som fjernes. I dette oppdraget inngår ikke komplett opprydding av tomten, men leverandøren skal inkludere nødvendig sikring og planering av de berørte områder hvor det fjernes installasjoner.
Tilbyderne skal gi en komplett pris for fjerning inkludert alle arbeider. Videre skal tilbyderne gi et tilbud om kjøpesum for de installasjoner som fjernes. Evalueringssummen i konkurransen vil være vederlag for fjerning fratrukket kjøpesum for installasjonene. Nærmere informasjon om dette finnes under beskrivelse av tildelingskriteriene og i tilbudsskjema.
Tankanlegg og installasjoner slik det fremgår av konkurransegrunnlaget. Anskaffelsens verdi er ikke kjent.