Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Fjernkontroll. service- drifts- og komponentavtale 17-2011

Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten (vav), heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med anskaffelse av Fjernkontroll service- drifts- og komponentavtale.
Oppdragsgiver besørger Oslo bys drikkevannsforsyning og avløpshåndtering og ivaretar relaterte tjenester innen forvaltning og miljø
Oppdragsgiver har ansvar for vedlikehold og fornyelse av byens renseanlegg, måle/reduksjon og pumpestasjoner for både drikkevann og avløpsvann. Renseanleggene på Oset, Skullerud og Bekkelaget (bevas) driftes som separate anlegg og er ikke del av denne avtalen.
Andre sentrale oppgaver er forvaltning av vannkildeområder, vassdragstilsyn med vassdragene i byen. Oppdragsgiver eier og drifter 45 dammer, hvorav seks dammer er fjernstyrt via Fjernkontrollanlegg pr dato. Oppgradering av flere dammer med fjernstyring er under planlegging.
Automasjonsanleggene som tilknyttes fk systemet utvides med ca 10 anlegg pr år. vav har ca 250 abb pls-er og et ikke ubetydelig antall dataloggere som er eller skal bli tilkoblet fjernovervåkning.
Virksomheten er også regulert av en rekke lover og forskrifter, spesiell betydning har lov om kommunale vass- og kloakkavgifter, forurensningsloven og forskrift om vannforsyning og drikkevann.
Anbud id:
134208
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 15. Februar 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud