Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2459 Siste år
689 Siste 3 mnd
174 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fjernkontroll. service- drifts- og komponentavtale 17-2011

Registrert Dato: Tirsdag 15. Februar 2011

Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten (VAV), heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med anskaffelse av Fjernkontroll service- drifts- og komponentavtale.
Oppdragsgiver besørger Oslo bys drikkevannsforsyning og avløpshåndtering og ivaretar relaterte tjenester innen forvaltning og miljø
Oppdragsgiver har ansvar for vedlikehold og fornyelse av byens renseanlegg, måle/reduksjon og pumpestasjoner for både drikkevann og avløpsvann. Renseanleggene på Oset, Skullerud og Bekkelaget (BEVAS) driftes som separate anlegg og er ikke del av denne avtalen.
Andre sentrale oppgaver er forvaltning av vannkildeområder, vassdragstilsyn med vassdragene i byen. Oppdragsgiver eier og drifter 45 dammer, hvorav seks dammer er fjernstyrt via Fjernkontrollanlegg pr dato. Oppgradering av flere dammer med fjernstyring er under planlegging.
Automasjonsanleggene som tilknyttes FK systemet utvides med ca 10 anlegg pr år. VAV har ca 250 ABB PLS-er og et ikke ubetydelig antall dataloggere som er eller skal bli tilkoblet fjernovervåkning.
Virksomheten er også regulert av en rekke lover og forskrifter, spesiell betydning har lov om kommunale vass- og kloakkavgifter, forurensningsloven og forskrift om vannforsyning og drikkevann.