Webutvikling i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

211 Siste år
71 Siste 3 mnd
9 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fjernmøteløsninger for justissektoren

Registrert Dato: Tirsdag 05. Februar 2013

Formålet med anskaffelsen er å sikre at behovene for fjernmøteløsninger, herunder utstyr, programvare, rådgivning, service- og driftstjenester, dekkes for de virksomhetene i justissektoren som omfattes av denne avtalen i avtaleperioden.
Med fjernmøteløsninger menes overføring av levende bilder, lyd og informasjon mellom aktører som er geografisk adskilt, og skal være av en slik karakter at møter og informasjonsutveksling kan skje på en god, sikker og effektiv måte. Løsningene kan bestå av både utstyr og programvare, samt tilknytning til både eksisterende videokonferanseløsninger (Tandberg/Cisco) og løsninger for samordnet kommunikasjon (unified communication). Det er behov for å dekke ulike varianter av fjernmøter, både flerpartsdeltakelse, en til mange og en til en. Løsninger for bl.a. gjennomføring av rettssaker hvor aktører deltar via ulike varianter av fjernløsninger vil være eksempler på hva som vil inngå i anskaffelsen.
Virksomhetene som inkluderes i denne anskaffelsen er geografisk spredd ut over hele Norge, inklusiv Svalbard, og det er et behov for at service og vedlikehold av utstyr og programvare også kan ytes landsdekkende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Driftstjenester, Utstyr, Vedlikehold

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 05. Mars 2013