Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4298 Siste år
3004 Siste 3 mnd
158 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flere el-småjobber i leilighet

Registrert Dato: Onsdag 27. Januar 2021

Hei, jeg ønsker et tilbud på å legge strøm i veggen som skiller stue og soverom. Har fjernet det elektriske som var i veggen fra før og lagt klart til nytt. Med dette mener jeg rør og bokser. Kabler er ikke trukket.

Dette har blitt avtalt med et elektrikerfirma at jeg kunne gjøre selv, men pga lang ventetid hos dem, og grunnet den skjerpede situasjonen ift korona, ønsker jeg nå et tilbud. Dersom det er ønskelig sender jeg gjerne bilder.

Jobben dreier seg om å legge strøm fra tak i stuen til 7 stikkontaktuttak på vegg i stuen. Dette ligger klart. Dette er i samme område av leiligheten.

I samme vegg har jeg flyttet soveroms lysbryteren til et annet sted, og ønsker å trekke nye kabler til denne boksen, samt montere bryter.

I tillegg ønsker jeg å trekke strøm fra en stikkontakt til en bryter ut til balkongen. Jeg har fjernet det som trengs. Dette er snakk om ca. 10 cm, så kabler må forlenges og bryter festes i rammen på boksen.

Samtidig ønsker jeg å montere en bryter på den andre enden av stuen, samt et stikkontaktuttak. Her ligger det allerede strøm i veggen.

Ved et annet kontaktpunkt i stuen er det i dag montert et gammel boks med fire uttak for stikkontakter. Denne ønsker jeg også at blir byttet.

Alt av stikkuttak og brytere er allerede innkjøpt, med unntak av kabler osv.

Jeg ønsker en befaring på dette hvor vi går igjennom hva som skal gjøres, samt hvor mye vil hele denne jobben koste.