Flislegger i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

70 Siste år
19 Siste 3 mnd
4 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flislegging av bad

Registrert Dato: Mandag 30. Januar 2012

Vi bygger et modul / ferdighus i Spikkestad med trenger hjelp med noen enkelte ting og ønsker derfor anbud på følgende tjenester:

- flislegging av et 5, 3 kvm. stort bad. (NB. Det er kun legging av fliser - membran og alt annet i badet er ferdig fra før, montering av baderomsmøbler gjør husleverandøren etterpå). Baderommet er 5, 3 kvm. og takhøyden er 2, 5 kvm. Det blir vel ca. drøyt 20 kvm. veggflate hvis man trekker fra vindu og bad. Flisene vi har sett for oss er Novabelle Soft look 30x60 på veggen med en stående stripe dekorflis i samme størrelse og 45x45 på gulvet samt 1 kvm. mosaikk i dusjsonen. Badet trenger vi start og ferdigstillelse i løpet av uke 13.


Fint om det spesifiseres om prisene som oppgis er inkl. Eller eksl. Mva, sånn ca. hvor mange timer dere bruker på hvert oppdrag (fint å vite uansett om dere oppgir en totalpris eller timespris) og om dere står for materialer samt hvor mye materialene kommer på inkl. Mva.

Fint om dere også oppgir om dere har ledig kapasitet i uke 13, samt noen referanser vi kan kontakte.

Ser frem til å høre fra dere så raskt dere har anledning. Vedlagt finner dere tegninger over huset.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Flislegger

Baderomsmøbler, Ferdighus, Ferdigstillelse, Fliser, Flislegging, Materialer, Membran, Modul, Montering, Mosaikk, Veggflate, Vindu

Spikkestad, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 28. Februar 2012