Flislegger, Murer i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

350 Siste år
82 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flislegging av gang og tilknyttet toalett.

Registrert Dato: Mandag 13. September 2010

Jeg vil flislegge vindfang, gang og tilknyttet toalett. Totalt areal er 9,7 M2. Se gult felt på vedlagt tegning for detaljert areal.

Skulle i utgangspunktet gjøre denne jobben selv, og har derfor allerede anskaffet meg de flisene jeg ønsket. Jeg har endret mening og bestemt meg for å benytte fagfolk til denne jobben istedet. Flisene er av typen "Serie Riven fra SBN" i str. 30*60.

I hele første etasje er det betong dekke hvor det er limt sammen sponplater på et lag av isopor. Jeg har ikke kompetanse til å bestemme oppbyggingen av undergulvet, men ønsker et underlag som er garantert stabilt. Om det ikke går utover kvaliteten og ikke er for kostbart ønsker jeg lav høydeforskjell mot tilgrensende gulv.

Jeg vil også ha varmekabler. Til det elektriske arbeidet har jeg allerede anskaffet en leverandør, så det må ikke medregnes i et tilbud.

Jeg vil på egenhånd fjerne nåværende dørkarmer, toalett, parkett og garderobe. Jeg etter monterer selv dørkarmer og gulvlister. Dette må ikke medregnes i et tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Flislegger, Murer

Areal, Betong, Dørkarmer, Fagfolk, Garderobe, Gulv, Leverandør, Monterer, Parkett, Sponplater, Toalett, Varmekabler, Vindfang

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Mandag 27. September 2010