Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Stålarbeider i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3391 Siste år
1990 Siste 3 mnd
218 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flytebrygger i Henningsvær

Registrert Dato: Onsdag 17. April 2019

Anlegget er basert på utlegg av to liggekaier i betong i Henningsvær havn som skal etableres med to flytekaier der en er med maks lengde 36 meter, bredde 3,30 meter og 1,0 m. høyde og en med lengde 18 meter, 2,70 bredde og 1,0 m høyde. se vedlegg Skisse brygge 1 og Skisse brygge 2 for visuell visning. Anskaffelsen vil leveres på kontrakt NS 8407 eller tilsvarende for å ivareta leverandør og oppdragsgivers interesser.
Det skal gis pris på utarbeidelse av totalentrepriseprosjekt. Totalentreprenøren har alt ansvar for planlegging, prosjektering, utlegging, bygging, dokumentasjon m.m..
Flytebryggeanlegget skal være forankret, lagt til rette for strøm/vann og med landgang.Det skal forankres i land og bunn om mulig forankres i bunn med fjellbolt som nevnt i produktliste. Landganger til prosjektet har Vågan Havnevesen KF i sitt eie. Vågan Havnevesen KF etablerer strøm og vann frem til landgangen. Anlegget skal dimensjoneres for helårsdrift.  Prosjektområdet er værutsatt. Det må være tilstrekkelig styrke i forankring slik at båter opptil 60 fot kan fortøyes.
Bryggene skal ha kvalitet som minimum oppfyller de minstekrav som er satt i anskaffelsen i henhold til dette konkurransegrunnlaget. Tilbyders dokumentasjon av bedre kvalitet vil ha betydning for avgjørelsen av konkurransen. Anlegget skal etableres/leveres i h t gjeldende krav fra forsikringsselskaper om kvalitet og sikkerhet på denne type anlegg.


Referansenummer:  18/670