Entreprenør, Maler, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4180 Siste år
1077 Siste 3 mnd
360 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flytte kjøkken i en ettroms leilighet

Registrert Dato: Tirsdag 24. Januar 2012

Jeg ønsker å få en vurdering av en fagmann om muligheten for å flytte kjøkkenet (vask, avløp, avtrekk og øvrig innredning) fra en vegg til en annen. Både nåværende vegg kjøkkenet er montert på og veggen kjøkkenet ønskes flyttet til er vegg i vegg med badet.
Det er en ett roms leilighet i 6. etg. Primærrommet er på 27 kvm. Veggen er ca 2 meter og vil at den skal inneholde kjøleskap/ frys, ovn, platetopper, vask og oppvaskmaskin.
Prospekt og bilder kan tilsendes på mail.

Spørsmål jeg ønsker å få vurdert av fagmann er:
- Er det mulig å forlenge avløpsrørene til den andre veggen, slik at vasken kan flyttes?
- Er det mulig å flytte avtrekksvifte og stekeovn?
-Hvilke ekstra rør trengs for å innstallere oppvaskmaskin?

-Kan rørene legges på nytt i en annen vegg i og med at det ligger vegg i vegg med badet, og hvordan vil evt. De gamle rørene fjernes?
- Hvis avløpsrørene må beholde sin opprinnelige fremføring, hvordan kan disse skjules på best mulig og plasseffektiv måte? (det skal monteres sovealkove der hvor kjøkkenet er nå)
- Bistår rørlegger / firmaet med både demontering av eksisterende kjøkken, og snekring av ny kjøkkenløsning og kan eventuelt deler av gammel innreding brukes på nytt? (fra 2003)
- Bistår rørlegger / firmaet også med eventuell trekking av nye strømledninger, alle stikkontakter på kjøkkenet må vel jordes?
-Kan firmaet bistå med å slipe ned og male parketten hvit i hele leiligheten slik at alt ferdigstilles samtidig og dekker hele gulvarealet?

Ønsker å bli kontaktet for befaring og pristilbud. Overtagelse av leiligheten er 01. 03. 2012 og kan ikke befares i forkant av denne datoen.