Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

865 Siste år
298 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flytte varmtvannsbereder og legge ut vann til yttervegg.

Registrert Dato: Mandag 22. August 2011

Jeg trenger å få flyttet min varmtvannsbereder fra kjøkkenet til ett vaskerom (som nå er omgjort til soverom). Ser for meg at det faktisk ikek er mere enn ca 1 meter i avstand fra dagens ståsted og til ny plassering av berederen. Dette er en benkebereder, så den er ikke stor. Bereder ble skiftet for snart to år siden, så den er forholdsvis ny, og trenger derfor ikke skiftes.

Samtidig er det i dag vannkran til utevann (hageslange) INNE på dette soverommet. Dette er litt tungvindt, og jeg ønsker derfor å få denne lagt til utsiden av veggen. Dette er da snakk om å flytte den ca. 2-2,5 meter fra dagens punkt.

I og med at rørene til denne utvendige vannkranen, samt varmtvannsbereder skal skjules inne i ett garderobeskap som jeg skal bygge straks, haster det litt å finne en rørlegger som kan ta jobben FØR jeg begynner å bygge skapet (plassbygd skap fra gulv til tak / vegg til vegg).

Antar at det må tas en befaring for å kunne gi en pris på oppdraget, og jeg er hjemme først ved 17.00 - 17.30-tiden dersom jeg må være til stede. Kan kontaktes på tel.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Befaring, Garderobeskap, Gulv, Pris, Rørlegger, Skap, Soverom, Vannkran, Varmtvannsbereder, Vegg

Råholt, Akershus

Avsluttet: Onsdag 21. September 2011