Rengjøring i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

117 Siste år
48 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flyttenedvask

Registrert Dato: Tirsdag 14. Juni 2011

Flyttenedvask av et svært skitten tomannsbolig. (Her har det bodd en stor familie). Kjøkkenet 6m lang og fra 2-4m bredt. Vindfangen er 5kvaderat, gang med trappoppgang; 25kvaderat. vaskerom; 9kvaderat, do; 3kvaderat, gang 2 etg; 3,5kvaderat, 1soverom; 8 kvaderat, 2 soverom; 13 kvaderat, 3 soverom; 15 kvaderat, bad; 8 kvaderat og to boder på 6 kvaderat. Den ene av disse har sement tak, vegger og gulv. Alle disse rommene har normal takhøyde. Stua har ekstra takhøyde (ca 3,2m) og er 29 kvaderat. Taket i stua er ubehandlet tre og er ekstremt skittent spesielt over vedovnen. Stua har også gardinbrett og pipe i knudrete mur med serdeles mye spindelsvev. I tillegg til dette kommer utvask av garasje på ca 34 kvaderat med hems på ca 12 kvaderat og rydding av tomt på 558 kvaderat.
Som dere hører er jeg kjøper og skal ikke betale regningen derfor er jeg heller ikke redd for å beskrive skitten som den er. Jeg vil inn i huset raskt og trenger tilbud fort. (bildet ble tatt da jeg tørket over stuetaket med kaldt vann fordi jeg hadde planer om å male det, men her må det tydligvis vaskes først.)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Boder, Garasje, Gardinbrett, Gulv, Heller, Hems, Male, Pipe, Rydding, Sement, Soverom, Stua, Tomannsbolig, Tomt, Trappoppgang, Utvask, Vann, Vegger

Birkeland, Aust-Agder

Avsluttet: Torsdag 14. Juli 2011