Rengjøring i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

391 Siste år
186 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

FLYTTEVASK AV 1.ETG I EN TOMANNSBOLIG.

Registrert Dato: Onsdag 05. Juni 2019

Hei.
Jeg trenger hjelp med full ned vask av leiligheten jeg nå leier. Har siste frist for klargjøring/utflytting til 31/8/2019,men håper om nytt bosted går i orden at jeg kan ha den klar til 31/07/2019.
Leiligheten var ny opp pusset da jeg flyttet inn 10/03/2018. Den har vært røykfri,men nå den siste tiden har jeg røykt på kjøkkenet.Det ene soverommet ble det også røykt på i høst. Slik at disse rommene må vaskes grundig.Leiligheten er ellers lite skitten.Da jeg selv har tatt sluk på/badet, og kjøkkenvifte jevnlig,og ellers holdt leiligheten ren.Verandaen må og vaskes,air kondisjon, vedovn,kjøkkenvifte,sluk,ventiler, bad, alle tak, vegger,golv,vinduer,dører,skaper,og det som er vanlig å ta ved en flytte vask.
Da jeg nå leier av en meget vanskelig,og kverulerende/kontrollerende huseier som bor i 2.etg er det viktig at den som påtar seg jobben gjør en skikkelig jobb med en gang. Det er grunnen til at jeg ber om hjelp til dette da jeg selv ikke har helse til å stå i en diskusjon angående vasken med huseier.
Dersom dette er ett dyrt oppdrag må jeg be om det er mulig å dele regningen over to måneder. Da jeg er alene om alle utgifter ved flyttingen.
På forhånd tusen takk om du kan hjelpe meg :-)

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Rengjøring

Kjøkkenvifte, Sluk

Halden, Østfold