Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2866 Siste år
943 Siste 3 mnd
251 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flytting av badedør med tilhørende el.brytere og noe oppussing.

Registrert Dato: Mandag 08. Juni 2009

Dette oppdrag bør besiktiges! Pris helst fra de som har mulig for å ta ansvar for alle håndtverksfagene under 1 firma.

Dør til bad skal flyttes fra en vegg til en annen vegg. Er usikker på om det i den "nye" veggen går evt. rør eller ledninger som i så fall også må flyttes. I tillegg må tilhørende bryter for lys (2 stk) og varmekabler flyttes til ny vegg.

På bad skal det fjernes enkel håndvask (med lekk i avløp) og settes inn nye baderomsmøbler med vask og armatur (er ikke sikker på om her fins spikerslag i vegg). Mulig at også dusjløsning endres etter at dør er flyttet. Videre ønskes badegulv flislagt, men der må dagens lenoliumsgulv sjekkes om det kan flises rett på (er v.kabler under). Det må også settes opp igjen vegg der som dør flyttes fra (på 2 sider), som klees med noe som er godkjent for våtrom på bad, og sikkert panelplater på andre siden.

Kan også bli aktuelt å få satt inn spikerslag i en kjøkkenvegg, som i så tilfelle også må klees med panelplater, eller lignende. På kjøkken må det legges opp ny kontakt for innbyggingskomfyr. Ønsker mest mulig spesifisering av pris på jobbene.

Ønker også pris på oppsetting av et Ikea-kjøkken, ca 15 enheter/skap. Kan her bli aktuelt å flytte vann/avløp. Ønsker jobbene utført så fort som mulig, evt at badet taes fom 28. juni. Alt bør være ferdig innen ca 20. juli. Tilbud ønskes sendt til oppgitt mail-adr.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere