Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1897 Siste år
493 Siste 3 mnd
126 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Flytting - ca 40 m3 fra oslo til kirkenes ca 2. jan 2012

Registrert Dato: Onsdag 26. Oktober 2011

Jeg skal flytte fra Oslo sørøst til Kirkenes sentrum 1. Januar 2012. Begge steder kan man komme til med stor bil til dør (men ikke med stor henger i Oslo).

Jeg har et flyttelass som jeg antar er på ca. 40 m3, vanlige møbler og innbo, inkl. Kjøkken-, kontor- og stuemøbler, noe flatpakket, div. Senger, bokkasser, klær og hvitevarer. Anbudet må inkludere pakking i Oslo, men ikke vasking.

I tillegg trenger jeg en pris-spesifisert opsjon på transport av en personbil (Ford Mondeo stv. 2003-mod) og en enkeltakslet varehenger (flak str. ca. 170x200, + drag, 10" hjul, presenning og karmer somkan tas av under trsp. ), samme distanse og tid.

Jeg trenger at tingene er framme så tidlig som mulig den første uka i januar.

Jeg må ha total pris og pris brutt ned på flytting og pakking, og i tillegg på eventuell flytting av bil og henger. Anbudet må angi transporttid, om man kan hente i romjula, og antatt leveringstid Kirkenes.

Til info: Jeg kan svare med fakta-oppklaringer dersom noe er uklart nå de første dagene fram til ca. 3 / 11, men på grunn av reise etter det kommer jeg ikke til å besvare selve anbudet før fristen den 23. November.

NB: Jeg er forpliktet av arbeidsgiver til å innhente minst tre (3) skriftlige anbud, og / må / velge det billigste dersom anbyder ikke åpenbart er ukvalifisert eller referanser har gode grunner til å ikke anbefale vedkommende. Jeg ønsker derfor minst tre referanser fra lignende oppdrag i senere tid.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Flytting, Henger, Karmer, Kjøkken, Kontor, Pris, Reise, Senger, Transport, Vasking

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 23. November 2011