Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Snekker, Sprenging, Stålarbeider, Vanntetting i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5653 Siste år
1479 Siste 3 mnd
458 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Follobanen - Internasjonal Leverandørdag 2012

Registrert Dato: Tirsdag 23. Oktober 2012

Follobanen: Internasjonal leverandørkonferanse 2012
Tirsdag 27. november, Thon Hotel Vika Atrium, Oslo
Jernbaneverket har gleden av å invitere aktuelle leverandører til en presentasjon av Norges største samferdselsprosjekt; Follobanen.
Jernbaneverket skal bygge Follobanen, nytt dobbeltspor mellom Oslo S og trafikknutepunktet Ski. Prosjektet omfatter blant annet Norges lengste jernbanetunnel, som samtidig blir landets første jernbanetunnel med to atskilte tunnelløp.
Jernbaneverket inviterer til internasjonale leverandørkonferanse 2012 for å møte og informere potensielle hovedleverandører med kompetanse knyttet til større utbyggingsprosjekter for jernbane.
Jernbaneverket vil blant annet informere om de kommende storkontraktene (etter planen i form av fem EPC-kontrakter) - og om strategier og milepæler for utbygging av det nye dobbeltsporet.
Prosjektet inkluderer bl.a.:
? En 19,5 km lang tunnel med dobbelt løp
? Innføringen til og integrering mot Oslo S
? Byggingen av nye Ski stasjon
Deltagere inviteres og oppfordres til å reservere individuelle møter med Follobaneprosjektet etter leverandørkonferansen 27. november eller dagen etter; den 28. november.
Velkommen!
Follobanen
Jernbaneverket

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere