Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1334 Siste år
1020 Siste 3 mnd
65 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fond for fattigdomsrettet fornybar energi i india.

Registrert Dato: Onsdag 06. April 2011

Utenriksdepartementet ved Den norske ambassaden i New Delhi, India, heretter benevnt som Oppdragsgiver, inviterer herved kvalifiserte tilbydere til å delta i anbudskonkurranse uten forhandlinger om kontrakt vedrørende kjøp av konsulenttjenester. Konsulenttjenestene omhandler utvikling av et fond ? i samarbeid med næringslivet ? for fattigdomsrettet fornybar energi, heretter benevnt som Fondet, som sikter mot å maksimere private investeringer for å sikre økt tilgang til fornybare energitjenester for fattige i India. Fondet vil promotere oppskalering av kostnadseffektive og bærekraftige forretningsmodeller der de økonomisk sett mest fordelaktige forretningsmodellene vil bli innvilget støtte gjennom en auksjonsordning.
Fondet er et felles initiativ mellom Ministeriet for ny og fornybar energi (Indiske myndigheter), britiske myndigheter og norske myndigheter. Designkonseptet for et slikt fond er i hovedsak allerede utviklet i et tidligere konsulentoppdrag (fase I), noe som kulminerte i en detaljert konseptrapport som ble fremlagt i september 2010. Denne rapporten vil være tilgjengelig på forespørsel. Oppdragsgiver ønsker nå å kjøpe tjenester til fase II av fondets utvikling, som vil føre fondet over i implementeringsstadiet/etableringsstadiet.
Denne fase II vil:
(i) fullføre det endelige designkonseptet ved å ta for seg konseptuelle aspekter som ennå ikke har blitt utredet (som beskrevet i mandatet).
(ii) bistå med veiledning i implementeringsprosessen (Fase III) ved å utvikle et mandat og en arbeidsplan for fondets neste fase (implementeringsfasen).
Fondets størrelse estimeres til å være i størrelsesorden NOK 1 350 millioner og ha potensial for å generere ytterligere NOK 5400 millioner fra private investeringer.