Møbelsnekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

119 Siste år
24 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

FOR 002-2012 Innramming av miljøfyrtårndiplom

Registrert Dato: Tirsdag 21. Februar 2012

Bergen kommune er en av stifterne til Stiftelsen Miljøfyrtårn som er en offentlig miljøsertifiseringsordning. Oppunder 3500 virksomheter er i Norge sertifisert som Miljøfyrtårn, og om lag 100 virksomheter sertifiseres årlig i Bergensområdet.
Bergen kommune er sertifiserende myndighet for bedrifter og annen offentlig virksomhet som sertifiseres innenfor kommunens grenser. 4-5 ganger i året deler ordføreren ut innrammede miljøfyrtårndiplom til virksomheter som den siste tid har oppnådd sertifiseringen.
Samtidig gjør kommunen et arbeid for å miljøsertifisere egen virksomhet. For kommunale enheter er derfor Hordaland Fylkeskommune sertifiserende myndighet. Her deler fylkesordføreren ut innrammede miljøfyrtårndiplomer i fylkeshuset til kommunale enheter.
Bergen kommune faktureres for begge typer innramming.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Bedrifter

Masfjordnes, Hordaland

Avsluttet: Mandag 21. Mai 2012