Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Maler, Murer, Prosjektleder, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7272 Siste år
2456 Siste 3 mnd
596 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

for-00393 rehabilitering av sørbyhaugen likeretterstasjon

Registrert Dato: Tirsdag 24. Mai 2011

Sørbyhaugen likeretterstasjon skal forsyne T-banen med strøm og er viktig med hensyn på togtrafikken på Lambertseterbanen. Anlegget er gammelt og trenger utskiftning. Det tekniske anlegget for strømforsyning til T-banen vil bli byttet ut i sin helhet. Omfatter blant annet høyspentanlegg, transformatorer, likerettere, 750VDC anlegg, styreskap, og lavspenninganlegg. I forbindelse med dette vil det også bli utført arbeider med bygg, ventilasjon- og brannvarslingsanlegg.
Bygningsmessige arbeider:
Det vil ikke bli noen påbygning eller tilbygging av eksisterende bygg. Det vil bli noen utvendige rehabiliteringsoppgaver av vegger. Eksisterende tak er nytt og skal beholdes slik som det er. Det skal ikke utføres vei eller VA arbeider.
Innvendig vil lettvegger som i dag brukes som skille mellom utstyr bli fjernet. Utsparringer i gulv og vegger som kan brukes beholdes. Gamle utsparringer som ikke skal beholdes gjenstøpes og nye etableres. Alle innvendige tak, vegger og gulv vil bli pussett og malt.
Ventilasjonsanlegg:
Brukes for å regulere temperturen og for å holde overtrykk i de forskjellige rommene. Egen justering for hvert enkelt rom med hensyn på temperatur og trykk. Lufttilførselen styres med frekvensstyrte vifter.
Det vil bli montert luftkjøleanlegg med luftkjølt kondensator. Kondensatordelen plasseres utvendig på vegg. Overvåking av ventilasjonsanlegget vil bli overført til Tøyen.
Brannvarslingsanlegg:
For brannvarslingsanlegget monteres det aspirasjonsanlegg i alle rom. Det blir intern varslig i likeretter med lys og lyd. Brannsentralen vil bli koblet opp mot driftsentralen på Tøyen.