Entreprenør, Maskinentreprenør i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

579 Siste år
189 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forelengelse av vei

Registrert Dato: Tirsdag 29. November 2011

Vi har en vei som har en litt krapp sving og en litt for bratt bakke. Derfor har vi sett på alternativer for å lage en bedre adkomst til huset. Vi har kommet fram til flere løsninger, men er usikker på hva som er mest gunstig og også hva prislappen vil være på de ulike løsningene. Her er en liste over løsningene:

1. Sprenge i fjellet og legge veien videre der den krappe svingen er, og legge den rundt tomta og opp på baksiden av huset.

2. Koble oss på allerede eksisterende vei på baksiden og lage ekstra vei opp til huset.

3. Sprenge ut fjellet ved den krappe svingen. Lage en garasje eller carport der, og montere en trapp opp til plenen slik at en slipper å gå opp den bratte bakken på vinterstid.

Vi er mest interessert i å vite pris på alternativ 1, og det er dette som er tegnet inn på kartet.Alternativ 2 har vi fått et anbud på, og vet derfor sånn cirka hva det vil koste.Alternativ 3 har jo også med garasje, men vi er vel bare interessert i å vite hva det koster å sprenge ut plass til en garasje, og å utvide svingen litt.Vedlagt ligger skjema for å fylle ut tilbud for alternativ 1.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør

Carport, Garasje, Pris

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Onsdag 28. Desember 2011