Anleggsgartner, Betong, Snekker, Steinlegger i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1156 Siste år
326 Siste 3 mnd
146 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forenklet adkomst til bolig.

Registrert Dato: Mandag 18. Juli 2011

Ønsker et 3-delt tilbud. Prosjektdelene kommer til utførelse i nummerert rekkefølge med start av hver del avhengig av finansieringen. Selv om denne forespørselen er delt i 3 deler ønsker vi arbeidene utført av firma som kan utføre alle tre delene. Arbeidene igangsettes etter at Del 1 er godkjent av Hjelpemiddelsentralen. Anbyder må selv besiktige og komme med forslag til en best mulig løsning for Del 1.
Del 1 skal utføres snarest mulig, resten tar vi stilling til etter hvert.

Del 1. Utføres i år: Forenklet adkomst til bolig. (Må tilfredsstille krav til rullestolbruker)
Parkeringsplass pluss gang- og rullestolvei, samt ramper fra gateplan og opp på terrasse, ca. 5 m stigning fra veien til terassegulvet.
Den første delen skal være parkeringsplass mellom vei og huset.
Derfra skal det anlegges gang- og rullestolvei opp gjennom hagen.
Nødvendige forstøtningsmurer anlegges. På parkeringsplassen og veien opp skal det legges belegningsstein. Siste delen opp skal det bygges rampe istedenfor en eksisterende trapp. (6 trinn nå) Rampe og rekkverk utføres i impregnert treverk. Gamle gjerder og en port på arealet erstattes med nye i impregnert treverk. Ca. 30 l. m.
Vi vurderer også å legge varmekabler for å slippe snømåking av adkomsten. Dette må tas med som et tilleggs punkt i tilbudet. Prisen vil avgjøre om dette skal utføres.

Del 2. Utføres etter del 1: Oppussing av garasje. Leca og betongvegger på 3 sider med trevegg i fronten. Betongelementer i taket.
Frontveggen skal skiftes ut med stor garasjeport og en vanlig dør. Leca-veggene skal pusses opp både ut- og innvendig. Alle utvendige flater skal males.
I tillegg skal gulvet i garasjen, ca. 50 m2, avrettes og pusses. Gulvet er i dag grovstøpt betong.
Et område på ca. 50 m2 foran garasjen skal ha belegningsstein.

Del 3. Vurderes utført etter del 1 og del 2: Ny forstøtningsmur ca. 20 l. m. mot naboeiendom. Muren bygges opp fra dagens terrengnivå til det nivået som utgjøres av plen. Det skal monteres gjerde av impregnert treverk oppe på muren. Gjerdets høyde avgjøres av hva loven tillater.
Terrenget innenfor muren planeres og klargjøres for plen.
Denne siste delen må det kanskje søkes tillatelse for da denne muren skal stå på grenselinjen mot nabo.