Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Forespørsel om tildeling av tjenestekonsesjon - Praktisk bistand

Arendal bystyre vedtok i 24. 2. 2011 å innføre et brukervalgsystem for praktisk bistand, som angitt i kravspesifikasjonens punkt 2. 1, i Arendal kommune. Dette er et system der personer (heretter kalt bruker) som er berettiget praktisk bistand kan velge mellom privat(e) leverandør(er) og kommunen som leverandør av tjenesten. Arendal kommune søker gjennom denne konkurransen å inngå avtale med leverandør(er) av praktisk bistand i hjemmet for å innføre slikt brukervalg.
Per i dag er det ca. 850 brukere som mottar praktisk bistand av Arendal Kommune. Brukerne har normalt hjelp hver 2. Uke med normalt tildelt tid i intervallet 1-1, 5 timer. Avvik fra dette kan forekomme. Per i dag utgjør dette ca. 425? 637 timer pr uke.
Timeprisen er fastsatt og beregnet av oppdragsgiver. Den forutsettes å dekke alle direkte og indirekte kostnader, samt fortjeneste.
Brukere av tjenesten som ikke ønsker, eller som ikke er i stand til å forholde seg til ordningen med fritt brukervalg, skal automatisk sikres bistand fra den kommunale tjenesten. Tjenestekontoret foretar en vurdering av hvilke brukere som skal unntas fra ordningen med fritt brukervalg.
Anbud id:
196319
  • Sted:
    Arendal
  • Registrert:
    Onsdag 16. Mai 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Agder

2 anbud