Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Forespørsel om informasjon før anskaffelse av kartleggingsverktøy i matematikk for forsøk med forberedende voksenopplæring

Kompetanse Norge planlegger å anskaffe et kartleggingsverktøy i matematikk til bruk i forsøk med forberedende voksenopplæring (fvo). målgruppen er voksne uten fullført grunnskole. En stor del av denne målgruppen har utenlandsk bakgrunn og varierende norskkunnskaper.
Anskaffelsen består av en matematikkfaglig del med bl. a. Utvikling av oppgaver og algoritme for anbefaling av modulplassering, og en teknisk del med bl. a. Utvikling av oppgaveformater, prøvefunksjoner og rapporter, samt drift av prøveplattform. Resultatet skal være en digital test som gir skolen en anbefaling om oppstartsmodul i matematikk for hver kandidat, og som tegner en kompetanseprofil for hver deltaker til bruk for matematikklærer.
Kompetanse Norge ønsker å undersøke om det finnes et eksisterende produkt på markedet som kan tilpasses våre behov, eller om det må utvikles en ny løsning. Kartleggingsverktøyet må være klart til bruk i mai 2021.
Kompetanse Norge inviterer herved interesserte leverandører og andre fagpersoner til et fellesmøte for å presentere behovet muntlig, besvare eventuelle spørsmål fra potensielle leverandører og få svar på våre egne spørsmål. Fellesmøtet avholdes mandag 9. Mars klokken 12: 30 i våre lokaler i Karl Johans gate 7 i Oslo (inngang fra Dronningens gate). Vi kommer også til å strømme møtet til påmeldte som ikke kan møte opp fysisk, men det vil da ikke være mulighet for å stille eller besvare spørsmål. påmelding sendes #E0#. Oppgi navn, firma og epost-adresse.
Det er også ønskelig med skriftlige tilbakemeldinger fra interessenter.
i etterkant av fellesmøtet og etter mottak av eventuelle skriftlige besvarelser, vil oppdragsgiver vurdere behovet for en-til-en-møter.
For en nærmere beskrivelse av behovet og den planlagte prosessen, se vedlagte rfi-dokument.
Anbud id:
631239
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 25. Februar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud