Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Forespørsel om informasjon (RFI) vedr. anskaffelse av IAM-løsning

Helse Midt-Norge rhf ("hmn") og Trondheim kommune ("Kunden") inviterer herved interesserte selskap i markedet til å besvare denne forespørselen om informasjon ("Request for Information" – "rfi"). RFIen gjennomføres av Helseplattformen på vegne av Kunden.
Kunden er i ferd med å anskaffe ny felles elektronisk pasientjournal for spesialist- og primærhelsetjenesten ("pas/epj"). Den nye pas/epj-løsningen vil erstatte eksisterende løsninger til både hmn og kommunene i regionen. i tillegg til hmn og Trondheim kommune, skal også andre kommuner i regionen, inkludert fastleger, anses som fremtidige brukere av pas/epj-løsningen. målet er at løsningen vil gi en betydelig forbedret funksjonalitet, sammenlignet med eksisterende løsninger. Dette inkluderer muligheten for elektronisk samhandling mellom ulike regionale enheter i helse- og omsorgstjenesten for å støtte kliniske forløp på tvers av organisatoriske grenser og grensesnitt. Utover dette er aktiv involvering av innbyggerne i egen helse og innsamling av helsedata til organisasjons-, utviklings- og forskningsmål underliggende fokusområder.
Kunden vil etablere en felles og sentralisert teknisk infrastruktur (driftsplattform) for pas/epj-løsningen. Som en del av den felles og sentraliserte driftsplattformen planlegger Kunden å implementere en helhetlig og sentralisert plattform for identitets- og tilgangsstyring (iam) for pas/epj-løsningen. Denne RFIen publiseres i forbindelse med en forestående anskaffelse av en slik løsning for identitets- og tilgangsstyring ("Identity and Access Management" – "iam").
Anskaffelsen av en løsning for iam vil bli gjennomført i tråd med lov og forskrift om offentlige anskaffelser som bygger på EUs anskaffelsesdirektiver. Kunden ønsker å legge til rette for en god konkurransesituasjon og sender derfor ut denne RFIen i forkant av anskaffelsen.
Formålet med denne RFIen er å innhente:
- Informasjon om potensielle iam-løsninger i markedet for å kunne fastsette anskaffelsens optimale omfang og avgrensning.
- Informasjon for å kunne forberede Kundens egne leveranser.
- Kommersiell informasjon for å legge til rette for en best mulig anrettet anskaffelse når det gjelder regulering av rettigheter, plikter og risikofordeling.
- Informasjon for å kunne fastsette et anskaffelsesbudsjett og kartlegge sannsynlige livssykluskostnader forbundet med leveransen.
Merk at denne rfi-prosessen ikke er å anse som en del av den forestående anskaffelsesprosessen, og at det ikke er tatt endelige beslutninger og valg angående anskaffelsen og anskaffelsesprosessen på nåværende tidspunkt. Aktuelle leverandører bes merke seg at informasjonen om anskaffelsen som gis i dette dokumentet derfor skal anses som foreløpig og på ingen måte rettslig bindende for Kunden.
Anbud id:
509385
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Trondheim, Steinkjer, Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 19. Februar 2018

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud