Rengjøring i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

103 Siste år
33 Siste 3 mnd
1 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forespørsel om tildeling av tjenestekonsesjon - Praktisk bistand

Registrert Dato: Onsdag 16. Mai 2012

Arendal bystyre vedtok i 24.2.2011 å innføre et brukervalgsystem for praktisk bistand, som angitt i kravspesifikasjonens punkt 2.1., i Arendal kommune. Dette er et system der personer (heretter kalt bruker) som er berettiget praktisk bistand kan velge mellom privat(e) leverandør(er) og kommunen som leverandør av tjenesten. Arendal kommune søker gjennom denne konkurransen å inngå avtale med leverandør(er) av praktisk bistand i hjemmet for å innføre slikt brukervalg.
Per i dag er det ca. 850 brukere som mottar praktisk bistand av Arendal Kommune. Brukerne har normalt hjelp hver 2. uke med normalt tildelt tid i intervallet 1-1,5 timer. Avvik fra dette kan forekomme. Per i dag utgjør dette ca. 425 ? 637 timer pr uke.
Timeprisen er fastsatt og beregnet av oppdragsgiver. Den forutsettes å dekke alle direkte og indirekte kostnader, samt fortjeneste.
Brukere av tjenesten som ikke ønsker, eller som ikke er i stand til å forholde seg til ordningen med fritt brukervalg, skal automatisk sikres bistand fra den kommunale tjenesten. Tjenestekontoret foretar en vurdering av hvilke brukere som skal unntas fra ordningen med fritt brukervalg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Leverandør

Arendal, Aust-Agder

Avsluttet: Mandag 11. Juni 2012