Maler i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

500 Siste år
189 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forespørsel på maling av 2,5 etg. enebolig i bærum

Registrert Dato: Fredag 29. Mai 2009

Ønsker tilbud på maling av 2 utvendige vegger på 2,5 etg. enebolig på Rykkinn. Husets lengde er 10.76 m, bredde er 7,63 m. Takvinkel er 42 grader.

Forespørselen gjelder maling inkludert grunnarbeider for to urvendige vegger. Veggene har liggende panel med not og fjær. Malingen på disse veggene er litt oppsprukket på skråkant mellom bordene. Dette må pusses/rubbes med grovt sandpapir (60) før grunning med Jotun Visir grunning der malingen er borte. Etterpå males veggen med Jotun Optimal (ett strøk). Dette er i hht. anbefaling fra Jotun. Gul farve med hvite vinduskarmer og vindskier. Vi legger stor vekt på å få arbeidet fagmessig utført med god kvalitet, samt at det jobbes kontinuerlig til jobben er ferdigstilt.

Den østvendte røstveggen går over 1. og 2 etg. (under etg. er mur i skrånende tereng som ikke skal males). Det er kun 3 vinduer på veggen hvor karmer skal males hvite. Vindskie skal males hvite. Areal ca. 35 kvm. Høyeste punkt til mønet over bakken er ca 7,8 m. Takvinkel er 42 grader.

Den sydvendte veggen som skal males strekker seg over under etg. og 1. etg. samt ark i 2. etg. Veggen har mange vinduer og dører samt to karnapper, med hvite karmer. Brutto areal inkludert vinduer og dører er ca 72 kvm (netto areal ca. 52 kvm). Høyeste punkt på mønet av arken er ca 9,3 meter over bakken.

Vi leverer maling. For øvrig har vi en kraftig 10 meter lang stige med hjul i toppen, samt en lettere stige på 8,6 meter som kan benyttes. Det er forøvrig vanskelig tilkomst for lift. pga. skrånende terreng på østveggen og garasje i forkant av huset som stenger for tilkomst for lift.

Ta kontakt for nærmere info., bilder, samt avtale for befaring.

Vi ønsker tilbud med pris, CV på utførende person(er), referanser og angivelse av peride jobben vil bli utført på.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere