Maler i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

611 Siste år
163 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forespørsel på tilbud - maling av trappeoppganger i sameie

Registrert Dato: Mandag 06. September 2010

Vedr.: FORESPØRSEL – MALING AV TRAPPEOPPGANGER i Sameie.

Vi ønsker å få tilbud på ovennenvte, samt noen opsjoner på maling av dører, dørkarmer (evt. utskifting av eksisterende dørkarmer med nye ferdigmalte) samt mulig maling av opprinn av trapper. For at vi skal kunne sammenligne tilbudene på et så likt grunnlag som mulig (for å kunne ta en beslutning om hvem vi ønsker å gå videre med) ber vi Dem vennligst om å fylle inn kostnadene i.h.t. tilfølgende:

1) TRAPPEOPPGANG VEGGER
ALTERNATIV 1:
Vasking av smuss og flekksparkling der det er merker og 1 strøk på alle vegger i samme, offwhite farge som er der i dag: ca. 620m2

ALTERNATIV 2:
Vasking av smuss og flekksparkling der det er merker og 1 strøk på alle vegger i samme, offwhite farge som er der i dag, MEN med en annen farge på ALLE VEGGER som er på TRAPPEREPOER MELLOM ETASJENE. Dvs vegg-arealet reduseres med ca. 6m2 for hver etg.slik at hovedarealet som skal males i samme farge som i dag blir: ca. 540m2

1 strøk på alle vegger som er på trapperepos mellom etasjene i en ANNEN FARGE (dvs 12 vegger): ca. totalt 100m2

Tilleggsopsjon nr. 1:
Tillegg for et ekstra strøk (dersom 1 strøk ikke dekker ordentlig): 620m2

Tilleggsopsjon nr. 2:
1 strøk med maling, begge sider, på ALLE BRANNDØRER i samme farge som er på trapperekkverket (mørk lakkert farge): Antall branndører: 18

Tilleggsopsjon nr. 3:
Tillegg for maling av ALLE DØRKARMER på dører inn til leilighetene samt rundt vindu i trappeoppgangene (dagens karmer er i furu. Vi ønsker hvitmalte): totalt 35 dører til leiligheter og 10 vinduer.
Alternativ til tilleggsopsjon nr. 3: Utskifting av alle dør og vinduskarmer fra dagens furukarmer (lakkert) til ferdigmalte hvite karmer: 36 dører og 10 vinduer.

2) OPPTRINN I TRAPPER:
Alle trinn (inkl. opptrinn og kant rundt trinn) ønskes malt i samme kolør som i dag - alle etasjer (1-5 etg. + 2 kjelleretg.) for BEGGE oppgangene: pris ? …………..

3) ARBEID, METERIALER og ANNET:
Forberedelse, opp og nedrigging, rydding etc: Estimert antall timer (fylles ut av tilbyder): …………..timer

Vi gjør oppmerksom på at arealene som er oppgitt er omtrentlige og vil bli brukt som et underlag for å vurdere og sammenligne slik at vi kan bli i stand til å velge den (eller de) leverandøren(e) vi ønsker å gå videre med.
Når vi har valgt den/de vi ønsker å gå videre med ser vi for oss at det må gjøres en befaring for en mer nøyaktig oppmåling av arealene og arbeidet. Deretter ønsker vi et oppdatert fastpris-tilbud.

Vi ønsker følgende:
•Tilbudet må være gyldig i 3 mnd. fra innsendt dato
•Betalingsbetingelser: 100 %. Når arbeidet er ferdig og arbeidet er inspisert og godkjent av den/de som styret utpeker, samt at alt utstyr og rydding/rengjøring er gjort.
•Betaling av faktura: 30 dager etter mottaksdato
•Antatt start av arbeidet: Vil bli etter avtale, men vi sikter på oktober/november slik at jobben er ferdig til jul.
(En kontrakt vil bli basert på gjeldende lovverk for slike type arbeid.)

Vennligst sende oss Deres svar innen 10 september pr. e-post.
Skulle De være interessert i å gi tilbud, men trenger lengre frist så send oss en mail og informer om NÅR Dde evt. kan sende et tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere