Prosjektleder, Rørlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1700 Siste år
431 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forespørsel vedr. utskiftning av avløps- og vannrør

Registrert Dato: Mandag 14. Mars 2011

Sameie på Frogner i Oslo bestående av 10 leiligheter. Sintef har utført en analyse av vann- og avløpsrør og anbefalt sameiet til å skifte ut dette, samt gjennomføre nødvendige oppgraderinger av bad. Rapporten er vedlagt.

Vi ønsker en pris basert på Sintefs rapport, som anbefaler å bytte ut alle eksisterende vann- og avløpsrør, med en kort beskrivelse av utførelsen av arbeidene. Vi setter også pris på estimater for evt. starttidspunkt for arbeidene, byggetid, samt dato for ferdigstillelse.


Flere av badene er imidlertid forskriftsmessig oppgradert de siste årene og da det siste badet ble oppgradert i sommer/høst, så skiftet de også vann og avløpsrør knyttet til denne leiligheten. Det er derfor ønskelig å minimere inngrep på de bad som allerede er forskriftsmessig oppgradert.

Dersom dette er av interesse, setter vi pris på et tilbud som differensierer mellom fellesarbeider (soil, hovedvannrør etc. frem til hver leilighet) og kostnader knyttet til hvert enkelt bad. Her må det altså differensieres mellom bad som allerede er forskriftsmessige oppgradert (og dermed krever minimale inngrep) og bad som krever full rehabilitering. Vi er selvfølgelig klar over at dette vil kunne variere veldig basert på på materialvalg etc. Badene er relativt små og jeg foreslår at dere på det nåværende tidspunkt gir oss et estimat på ”medium” standard og materialvalg. Når utførende firma er valgt vil vi komme tilbake til en gjennomgåelse av hvert enkelt bad og vi ønsker da å motta separate priser for hver enkelt leilighet.

Befaring i gården kan foretas etter avtale (etter kl. 1630).


På forhånd takk!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere