Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2582 Siste år
998 Siste 3 mnd
238 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forespørselen på beleggsstein og legging av denne

Registrert Dato: Tirsdag 09. Juni 2009

Vi ber om tilbud på ferdig anlagt innkjørsel med grunnarbeider, drenering (ved garasje / bod), alle materialer inkl. stein og legging av stein. Innkjørselen eksisterer i dag med singel.

Totalt areal som skal belegges er ca. 132 kvm. (veilengde ca 30m). Dette omfatter innkjørsel samt inngangsparti. Foruten selve beleggssteinen skal det også være kantstein samt 2 murer, den største med max høyde på ca 1. meter.
Terrenget er stort sett flatt, men skrånende mot huset (bod + garasje).

Som en del av grunnarbeidene ønskes det også lagt rør og ledning for strøm fra nyetablert bod med 3-4 punkter for utelys langs oppkjørselen.

Foruten steinlegging ønskes også eksisterende betongtrapp mellom innkjørsel og inngangsparti oppgradert. Tilbyder står fritt til å komme med forslag.

Oppgravd / overflødig masse skal, som en del av arbeidet, fjernes. Det er, i forbindelse med arbeidet, mulighet for å sette utstyr / container på egen tomt.

Type Stein som ønskes er utromlet stein. Som eksempel på type stein: Carmona fram BMC. Dette er KUN nevnt som et eksempel på steintype. Tilbyder står fritt til å tilby ønsket stein som et forslag.

Det ønskes tilbud på hele arbeidet med angivelse både av pris, oppstartsdato og estimert lengde på arbeidet. Det bes gitt separate priser på de enkelte elementene. Særlig viktig her er separat pris på stein. Det bes også om at det i tilbudet angis antatt levetid på arbeidene før vedlikehold må påregnes.

Kontrakt basert på NS vil bli utarbeidet.

Befaring kan avtales.

Se for øvrig ” Forespørsel om utgraving og etablering av utebod”