Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Forhåndsbestilt drosje TT-tjenesten Oslo 2022 - Med delkontrakter

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Forhåndsbestilt drosje TT-tjenesten Oslo 2022 - Med delkontrakter

Oppdraget omfatter transporttjenester med personbil i Oslo innenfor det tidsrom som er beskrevet i Vedlegg 1 Oppdragsbeskrivelsen.
Oppdraget er å levere personbiler, inkludert sjåfør og utstyr, til gjennomføring av transport. Omfanget (antall personbiler) styres av etterspørselen og vil variere. Det er ikke garantert noe minimum omfang, og Operatør skal sørge for at det til enhver tid finnes tilstrekkelig kapasitet for å utføre transportene.
Oppdraget omfatter transport av i hovedsak gående tt-brukere. Enkelte av disse har behov for kun enkel praktisk bistand i forbindelse med transporten, men det er også mange brukere med større hjelpebehov. Det er reisetypen faste reiser som blir kjørt i denne kontrakten. Faste reiser er reiser til og fra videregående skoler, aktivitetsskoler, dagsenter, varig tilrettelagt arbeid og barnehage. Omfanget av reiser styres av etterspørsel.
Transporttjenesten for disse brukerne er åpen 365 dager i året, 24 timer i døgnet.
Det kan forekomme transportoppdrag utenfor det geografiske området som følge av en kombinasjon av hente- og bringested, altså på delstrekninger underveis i et oppdrag eller som retur på et oppdrag som kommunegrensen. Det kan også forekomme kjøring av andre brukergrupper og/eller kundegrupper.
Anbud id:
765858
  • Sted:
  • Registrert:
    Lørdag 6. November 2021

Lignende oppdrag i

6 anbud