Arkitekt, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5663 Siste år
3267 Siste 3 mnd
408 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forhåndskunngjøring Entreprise 2304 Tett hus sentralbygg

Registrert Dato: Mandag 06. April 2020

Entreprise 2304 Tett hus er en totalentreprise kontrakt, NS 8407.
Entreprisen Tett hus sentralbygget består av:
Behandlingsbygget, poliklinikkbyggene, sengebygget og servicebygget som bygges samtidig.
Det er lagt vekt på å bryte opp bygningsmassen i flere mindre volumer slik at sykehuset fremstå variert og at organiseringen er forståelig også sett fra utsiden. Dette kommer til syne ved at anlegget er delt opp i flere bygg med utvendige gårdsrom mellom.
Byggene er gruppert rundt en gjennomgående glassoverdekket gate, hovedaksen ut fra adkomstbygget med hovedinngangen. Glassgaten strekker seg på hver side av adkomstbygget med servicebygget i sydvest i enden av den ene delen og med de tre byggene for psykisk helsevern og rus (PHR) i den andre.
Glassgaten vil være en del av denne anskaffelsen
Poliklinikk og behandlingsbygg er generelt 4 etasjer og er i hovedsak bestående av plass-støpte betongkonstruksjoner med noen supplerende stålsøyler.
Sengebygget ligger over poliklinikk og behandlingsbygg og er ytterligere 4 etasjer + en teknisk etasje over.
Sengebygget er i hovedsak ett prefabrikkert betongbygg med søyler i prefabrikkert betong/stål og hulldekker, mens sjaktvegger er plass-støpte.
Glassgaten står i hovedsak på dekke over kjeller etasjen som er bygget i entreprise 2201og består i stålkonstruksjoner med mesaniner i støpt betong.
I fasade er det tenkt tre-baserte prefabrikkerte fasadeelementer og det er et ønske at alle elementene leveres av en produsent. Det er lagt opp til tilnærmet lik veggoppbygging bak selve kledningen. Det gjør anlegget robust for endringer av fasadematerialet og betyr samtidig en forenklet detaljering av fasadene.
Fasadene prefabrikkeres i elementer for å redusere byggetiden samt for å få et produkt der usikkerheten rundt styring av innbygget fukt i fasadekonstruksjonene reduseres.
Takkonstruksjoner varierer mellom plass-støpt betong, prefabrikkerte hulldekkeelementer og stålplatetak. Dette vil sette et større krav til takene, både løsningene og materialene, spesielt tettesjiktene, og til taktekkerne. Taket skal tekkes midlertidig med tanke på lang holdbarhet og tåle mye tråkk. Taket skal isoleres og tekkes til slutt. Alle utførelsesdetaljer bør være klarlagt før arbeidene på taket starter.
Start på byggeplass februar/mars 2022