Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1086 Siste år
380 Siste 3 mnd
120 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forlengelse av mellomplattform løten stasjon

Registrert Dato: Onsdag 03. Juni 2009

En betydelig del av plattformene på det norske jernbanenettet har ikke tilfredsstillende lengde sett opp mot togmateriellet som trafikkerer strekningene. Jernbaneverket er av Statens jernbanetilsyn pålagt å utbedre dette forholdet i årene som kommer. Mellomplattformen på Løten stasjon er en av atten plattformer som må utbedres i løpet av 2009.
Betydelige endringer på infrastrukturen som ombygging av en plattform, medfører også at øvrige krav i Jernbaneverkets tekniske regelverk må ivaretas, slik som høyde, bredde, belysning mm. I tillegg er det også lagt føringer for etablering av universell tilgjengelighet.
Beskrivelse av tiltaket
Nåværende mellomplattform på Løten er en kort 35 cm høy treplattform på ca 50 meter. Plattformen er asymmetrisk i form, da avstanden mellom sporene er avtakende mot nord. Atkomsten til plattformen skjer via en personovergang. Prosjektet skal forlenge den eksisterende plattformen til en total lengde på 120 meter. I tillegg skal det monteres et gjerde mot hovedsporet og personovergangen flyttes til nordre ende (mot Elverum), slik at plattformen vil fungere som en sideplattform.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker

Belysning, Gjerde, Ombygging

Løten, Hedmark

Avsluttet: Onsdag 08. Juli 2009