Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Formålsfordelt energibruk i energieffektive yrkesbygg. Instrumentering

Enova har fremmet energieffektive bygg gjennom støtte til forbildeprogram, passivhus og lavenergibygg i flere år. Flere av disse byggene er nå i drift. Mens enkelte av disse byggene er dokumentert med beregnet formålsdelt energibruk, er ikke det tilfelle for alle. Samtidig mangler det en systematisk registrering, sammenstilling og analyse av faktisk energibruk. Enova ønsker derfor å iverksette et måleprosjekt der den formålsdelte energibruken i lavenergi- og passivhus kartlegges, og siden sammenstilles med beregnet formålsfordelt energibruk.
Prosjektet "Formålsdelt energibruk i energieffektive yrkesbygg", er delt i to oppdrag som lyses ut samtidig;
? Oppdrag 1? Instrumentering: Instrumentering i utvalgte bygg og oppsett for registrering av måleverdier. (Referansenr sid 13/413)
? Oppdrag 2? Analyse: Bearbeiding og analyse av måleresultat, samt presentasjon i egen rapport. (Referansenr sid 13/414)
Denne anskaffelsen omfatter oppdrag 1? Instrumentering i utvalgte bygg og oppsett for registrering av måleverdier, samt presentasjon i egen rapport.
Det skal leveres et tilbud som forutsetter måling av 10 bygg. i tillegg skal det oppgis en pris per bygg utover 10 bygg. Prissammenlikning vil foregå forutsatt 15 bygg. Avtalen vil være basert på en øvre ramme.
Registrering av måleverdier skal gå over en periode på ett-to år. Tilbudet skal baseres på måling over en periode på ett år, med opsjon for å forlenge oppdraget til to år.
Anbud id:
241325
  • Sted:
    Trondheim, Frøya Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 20. Mars 2013

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud