Prosjektleder, Taksering i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

302 Siste år
84 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Formålsfordelt energibruk i energieffektive yrkesbygg. Analyse

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mars 2013

Enova har fremmet energieffektive bygg gjennom støtte til forbildeprogram, passivhus og lavenergibygg i flere år. Flere av disse byggene er nå i drift. Mens enkelte av disse byggene er dokumentert med beregnet formålsdelt energibruk, er ikke det tilfelle for alle. Samtidig mangler det en systematisk registrering, sammenstilling og analyse av faktisk energibruk. Enova ønsker derfor å iverksette et måleprosjekt der den formålsdelte energibruken i lavenergi- og passivhus kartlegges, og siden sammenstilles med beregnet formålsfordelt energibruk.
Det vises til konkurransegrunnlaget for ytterligere informasjon vedrørende anskaffelsen.
Det skal leveres et tilbud som forutsetter måling av 10 bygg. I tillegg skal det oppgis en pris per bygg utover 10 bygg. Prissammenlikning vil foregå forutsatt 15 bygg. Avtalen vil være basert på timepris med en øvre ramme.
Registrering av måleverdier skal gå over en periode på ett-to år. Tilbudet skal baseres på måling over en periode på ett år, med opsjon for å forlenge oppdraget til to år. Pris på forlengelse av oppdraget med ett år må fremgå av tilbudet. Ved avslutning av oppdraget skal det utarbeides en rapport som skal presenteres for Oppdragsgiver.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder, Taksering

Analyse, Bygg, Drift, Maling, Måling, Pris

Tydal, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 19. April 2013