Elektriker, Prosjektleder, Webutvikling i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1186 Siste år
416 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Formålsfordelt energibruk i energieffektive yrkesbygg. Instrumentering

Registrert Dato: Onsdag 20. Mars 2013

Enova har fremmet energieffektive bygg gjennom støtte til forbildeprogram, passivhus og lavenergibygg i flere år. Flere av disse byggene er nå i drift. Mens enkelte av disse byggene er dokumentert med beregnet formålsdelt energibruk, er ikke det tilfelle for alle. Samtidig mangler det en systematisk registrering, sammenstilling og analyse av faktisk energibruk. Enova ønsker derfor å iverksette et måleprosjekt der den formålsdelte energibruken i lavenergi- og passivhus kartlegges, og siden sammenstilles med beregnet formålsfordelt energibruk.
Prosjektet "Formålsdelt energibruk i energieffektive yrkesbygg", er delt i to oppdrag som lyses ut samtidig;
? Oppdrag 1 ? Instrumentering: Instrumentering i utvalgte bygg og oppsett for registrering av måleverdier. (Referansenr SID 13/413)
? Oppdrag 2 ? Analyse: Bearbeiding og analyse av måleresultat, samt presentasjon i egen rapport. (Referansenr SID 13/414)
Denne anskaffelsen omfatter oppdrag 1 ? Instrumentering i utvalgte bygg og oppsett for registrering av måleverdier, samt presentasjon i egen rapport.
Det skal leveres et tilbud som forutsetter måling av 10 bygg. I tillegg skal det oppgis en pris per bygg utover 10 bygg. Prissammenlikning vil foregå forutsatt 15 bygg. Avtalen vil være basert på en øvre ramme.
Registrering av måleverdier skal gå over en periode på ett-to år. Tilbudet skal baseres på måling over en periode på ett år, med opsjon for å forlenge oppdraget til to år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Prosjektleder, Webutvikling

Analyse, Bearbeiding, Bygg, Drift, Maling, Måling, Pris, Yrkesbygg

Tydal, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 19. April 2013