Maskinentreprenør, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

775 Siste år
298 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fornying av avløpsstikk fra tomannsbolig fra grunnmur til kommunal hovedrør

Registrert Dato: Tirsdag 08. Juni 2010

Vi ønsker å få sanert vårt gamle avløpsstikk i sementrør fra overgangen mellom soil og sement rett utenfor grunnmur og til kommunal hovedledning. Arbeidets omfang er å grave frem gammelt rør og erstatte dette med nytt rør. Det er også ønskelig som opsjon i anbudet å legge ned ekstra rør for å forberede fremtidig krav om utskillelse av overflatevann, samt bytte ut gammelt vannrør inn til huset da dette ligger i samme trasé som avløp.

Trasén går under plen og deretter krysser den rett over en grusvei, med total rørlengde ca 15m. Her ender den i en kommunal kum. Gravingen vil ikke få konflikt med inntakskabel for strøm til huset, men kabel mellom inntakssikring på yttervegg og ene halvparten (er vertikaldelt tomannsbolig) går langs grunnmuren over avløpsstikket. Av andre kabler går telefonkabelen inn til huset i området over stikket, men det er ukjent om den vil få konflikt med arbeidet. Utover det har vi ikke kjennskap til andre elektriske kabler som kan være i konflikt. Av andre rør går det vannrør i veien parallelt med avløpsrør og dette må mulig krysses. Vedrørende graving i veien så har denne veien inn- og utkjøring i begge ender slik det finnes naturlige omkjøringer, og det blir dermed ikke noe trafikalt problem å holde denne stengt en periode.

Det gjøres også oppmerksom på at kommunale kart og original sanitærmelding for eiendommen har vært feil, og jeg er usikker om dette er rettet opp. Korrekt er at stikket går fra senter av byggets nordvegg (delevegg mellom halvpartene) og krysser veien frem til kommunal kum, med rørlengde på stikket ca 15m.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere